Videoclip “Lluitem!” de Xavi Alías

D’un banquet exquisit d’entrepans i cerveses d’importació amb el Xavi Alias i l Èrika Sánchez va sorgir una llista d’imatges potents i idees sobre la vida.
Més tard, després d’anar tatxant gairebé totes les imatges (caríssimes) de la llista, vam anar al Casal Okupat Autogestionat La Llavor i amb la increïble Joana Romero Casanova i l’ajuda de Paloma Mateos i Didac Rocho vam gravar unes quantes d’aquestes imatges.
Per la tarda, vam anar a un preciós descampat, darrere el Carrefour, i el genial Genís/Spiderman ens va regalar una espectacular interpretació de l’actual repertori del rock-folk català, cosa que sense la mamma Abigaíl hagués estat inviable.
I al dia següent, després d’un refrescant banyet matinal, ens vam liar a fer un croma al garaig, amb un preciós 600. Vam acabar la jornada tornant a la platja, vacilant del 600 i fent un banyet vespertí amb focs artificials, amb guitarra herència de Woody Guthrie.
Dies després, a una inòspita sala d’edició, amb l’inestimable impuls del menjar xinès, els dúrums mixtos, els petons i molta paciència i desquiciament a parts iguals, vam parir aquesta peça.
Un cant de lluita. La set de la balena.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s